Gå till innehåll

Region Jämtland Härjedalen

Restaurang Kajutan - meny

Här kan du läsa vad vi serverar för mat under en vecka i restaurangen Sommarens öppettider i Kajutan v 26-34
vardagar helgfria dagar 11:00-13:00

Visste ni att?

  • Nötköttet kommer från lokala bönder i Jämtland-Härjedalen
  • Kyckling & fläskkött är Svenskt
  • Fisken som vi använder i våra rätter köper vi från Åre Atlantfisk (färsk)
  • Grönsakerna som serveras i vår salladsbuffé under aug-nov kommer från Ås trädgård
  • Osten i vissa av våra rätter kommer från lokala mejerier tex Tivars, Skärvången
  • Vi jobbar hela tiden med att hitta lokala produkter och sammarbetspartners

Lunchbuffén kostar 99kr

 

Äntligen så får vi vissa av våra grönsaker från ÅS TRÄDGÅRD

Potatis & vitkål
Svart & grönkål

Majsrova och mycket mer, allt kommer färsk från ÅS varje vecka

 

Torsdag 11 sep

Gratinerad kolja med örter & rotfrukter

Majsbiffar
Köttsoppa med potatis

 

 

Fredag 12 sep

Lammgryta med kikärtor & mynta

Port Norderönbiffar

Laxsoppa

Pannacotta med hallonkompott

 

V38 Måndag 15 sep

Italiensk kycklinggryta med oliver & örter

Broccolibiffar
Kantarell & jordärtskocksoppa

 

Tisdag 16 sep

Danska köttbullar i currysås & ris

Pastapenne med tryffel & Karl-Johansvampsås
Svamp & rotfruktssoppa

 

Onsdag 17 sep

Viltfärsragu med pasta

Vegetarisk Teriyaki
Hummersoppa med sparris & citon

 

Torsdag 18 sep

Panerad sejfilè med skagenröra

Mustig böngryta
Pumpasoppa

 

Fredag 19 sep

Nattbakad karré med gräddsås & gele

Pumpa & currygyta
Fisksoppa med saffran

Fredagsdesserten Ananaspaj