Restaurang Kajutan - meny
Här kan du läsa vad vi serverar för mat i
restaurang Kajutan
Öppet vardagar helgfria dagar 11:00-13:30
Dagens buffe kostar 99kr
Visste ni att?
- Nötköttet kommer från lokala bönder i Jämtland-Härjedalen
- Kyckling & fläskkött är Svenskt
- Fisken som vi använder i våra rätter köper vi från Åre Atlantfisk (färsk)
- Grönsakerna som serveras i vår salladsbuffé under aug-nov kommer från Ås trädgård
- Osten i vissa av våra rätter kommer från lokala mejerier tex Tivars, Skärvången
- Vi jobbar hela tiden med att hitta lokala produkter och sammarbetspartners
"Ibland kan en rätt från den ordinarie menyn ta slut, men vi ser alltid till att erbjuda ett gott alternativ."
Meny vecka 50
Måndag 8 dec
Danska köttbullar i currysås
Broccolibiffar
Kantarell & jordärtskocksoppa
Tisdag 9 dec
Italiensk kycklinggryta med oliver & örter
Pennepasta med tryffel & Karljohansvampsås
Svamp & rotfruktssoppa
Onsdag 10 dec
Älggryta med kokt potatis
Vegetarisk Teriyaki
Hummersoppa med sparris & citron
Torsdag 11 dec
Panerad seffilé med skagenröra
Mustig böngryta
Pumpasoppa
Fredag 12 dec
Nattbakad karré med gräddsås & gele
Pumpa & currygryta
Fisksoppa med saffran
Fredagsdesserten
Meny vecka 51
Måndag 15 dec
Mango kyckling
Indisk tomat & Eldostgryta
Linssoppa
Tisdag 16 dec
Fläsktroganoff på lokal fläsk från Görviken
Sojafrestelse
Kycklingsoppa med kokos & lime
Onsdag 17 dec
Pasta boulognes
Paneer Tikka Masala
Klar grönsakssoppa
Torsdag 18 dec
Torskfilé med dillsmör
Boulognes med pennepasta
Marry me chickensoup
Fredag 19 dec
Wallenbergare med potatismos & skirat smör
Bönbiffar
Bouillabaisse
Fredagsdesserten