Restaurang Kajutan - meny
Här kan du läsa vad vi serverar för mat i
restaurang Kajutan
Öppet vardagar helgfria dagar 11:00-13:30
Dagens buffe kostar 99kr
Visste ni att?
- Nötköttet kommer från lokala bönder i Jämtland-Härjedalen
- Kyckling & fläskkött är Svenskt
- Fisken som vi använder i våra rätter köper vi från Åre Atlantfisk (färsk)
- Grönsakerna som serveras i vår salladsbuffé under aug-nov kommer från Ås trädgård
- Osten i vissa av våra rätter kommer från lokala mejerier tex Tivars, Skärvången
- Vi jobbar hela tiden med att hitta lokala produkter och sammarbetspartners
"Ibland kan en rätt från den ordinarie menyn ta slut, men vi ser alltid till att erbjuda ett gott alternativ."
Meny vecka 43
Måndag 20 okt
Gräddstuvad pytt i panna
Korma Curry
Thaisoppa med kyckling
Tisdag 21 okt
Coq au vin
Mustig böngryta med champinjoner
Klar köttsoppa
Onsdag 22 okt
Stekt chorizo med potatismos & paprikasås
Butter Eldostgryta
Morotssoppa
Torsdag 23 okt
Gratinerad kolja med örter & rotfrukter
Majsbiffar
Köttfärssoppa med potatis
Fredag 23 okt
Lammgryta med kikärtor & mynta
Port Nordeönbiffar
Laxsoppa
Fredagsdesserten
Meny vecka 44
Måndag 27 okt
Danska köttbullar i currysås
Broccolibiffar
Kantarell & jordärtskocksoppa
Tisdag 28 okt
Italiensk kycklinggryta med oliver & örter
Pennepasta med tryffel & Karljohansvampsås
Svamp & rotfruktssoppa
Onsdag 29 okt
Viltfärsragu med pasta
Vegetarisk Teriyaki
Hummersoppa med sparris & citron
Torsdag 30 okt
Panerad seffilé med skagenröra
Mustig böngryta
Pumpasoppa
Fredag 31 okt
Nattbakad karré med gräddsås & gele
Pumpa & currygryta
Fisksoppa med saffran
Fredagsdesserten