Gå till innehåll

Region Jämtland Härjedalen

Restaurang Kajutan - meny

Här kan du läsa vad vi serverar för mat under en vecka i restaurangen Sommarens öppettider i Kajutan v 26-34
vardagar helgfria dagar 11:00-13:00

Visste ni att?

  • Nötköttet kommer från lokala bönder i Jämtland-Härjedalen
  • Kyckling & fläskkött är Svenskt
  • Fisken som vi använder i våra rätter köper vi från Åre Atlantfisk (färsk)
  • Grönsakerna som serveras i vår salladsbuffé under aug-nov kommer från Ås trädgård
  • Osten i vissa av våra rätter kommer från lokala mejerier tex Tivars, Skärvången
  • Vi jobbar hela tiden med att hitta lokala produkter och sammarbetspartners

Lunchbuffén kostar 99kr

 

Äntligen så får vi vissa av våra grönsaker från ÅS TRÄDGÅRD

Potatis & vitkål
Svart & grönkål

Majsrova och mycket mer, allt kommer färsk från ÅS varje vecka

 

Onsdag

Lunchkorv i ugn med bostongurka & senapssås

Masbiffar med jalapenos

Rostad tomatsoppa

 

Torsdag

Lax med Nobissås & rostade rotfrukter

Tomatbiffar

Klar köttsoppa

 

Fredag

Kycklingfilè med mangosalsa & potatisgratäng

Röd currygryta med pumpa & tofu

Skärgårdsoppa med lax & sej

Fredags desserten

 

V42 Måndag

Fläskgryta med pepparrot

Vegetarisk Gulasch

Skajdjurssoppa

 

Tisdag

Flygande Jacob

Vegetarisk Lasagne

Kantarell & champinjonsoppa

 

Onsdag

Grekisk nötfärslåda med tzatziki

Vegomasala

Morotssoppa

 

Torsdag

Italiensk fiskpanna med soltorkade tomater

Pasta ala mozzarella

Linssoppa

 

Fredag

Schnitzel med rödvinssås & stekt potatis

Vitlöksrostad spetskål

Fisksoppa

Fredagsdesserten