Restaurang Kajutan - meny
Här kan du läsa vad vi serverar för mat under en vecka i restaurangen Sommarens öppettider i Kajutan v 26-34
vardagar helgfria dagar 11:00-13:00
Visste ni att?
- Nötköttet kommer från lokala bönder i Jämtland-Härjedalen
- Kyckling & fläskkött är Svenskt
- Fisken som vi använder i våra rätter köper vi från Åre Atlantfisk (färsk)
- Grönsakerna som serveras i vår salladsbuffé under aug-nov kommer från Ås trädgård
- Osten i vissa av våra rätter kommer från lokala mejerier tex Tivars, Skärvången
- Vi jobbar hela tiden med att hitta lokala produkter och sammarbetspartners
Lunchbuffén kostar 99kr
Veckans meny på Restaurang Kajutan
Äntligen så får vi vissa av våra grönsaker från ÅS TRÄDGÅRD |
---|
Potatis & vitkål |
Svart & grönkål |
Majsrova och mycket mer, allt kommer färsk från ÅS varje vecka |
Torsdag 11 sep |
---|
Gratinerad kolja med örter & rotfrukter |
Majsbiffar |
Köttsoppa med potatis |
Fredag 12 sep |
---|
Lammgryta med kikärtor & mynta |
Port Norderönbiffar |
Laxsoppa |
Pannacotta med hallonkompott
V38 Måndag 15 sep |
---|
Italiensk kycklinggryta med oliver & örter |
Broccolibiffar |
Kantarell & jordärtskocksoppa |
Tisdag 16 sep |
---|
Danska köttbullar i currysås & ris |
Pastapenne med tryffel & Karl-Johansvampsås |
Svamp & rotfruktssoppa |
Onsdag 17 sep |
---|
Viltfärsragu med pasta |
Vegetarisk Teriyaki |
Hummersoppa med sparris & citon |
Torsdag 18 sep |
---|
Panerad sejfilè med skagenröra |
Mustig böngryta |
Pumpasoppa |
Fredag 19 sep |
---|
Nattbakad karré med gräddsås & gele |
Pumpa & currygyta |
Fisksoppa med saffran |
Fredagsdesserten Ananaspaj