Pressinbjudan: Invigning av ungdomsmottagningen i Bräcke

Ungdomsmottagningen bjuder in medier, samverkanspartners och intresserade till invigning av den nya mottagningen i Bräcke.

Förstora bilden

Nu öppnar ungdomsmottagningen i Bräcke. Det innebär att Bräcke kommun blir den femte av kommunerna i Jämtlands län som har en ungdomsmottagning. Sedan tidigare finns en heltidsmottagning i Östersund och filialer/närmottagningar i Sveg, Strömsund och Järpen. I december 2023 togs beslutet att etablera filialen i Bräcke. Målsättningen är att samtliga länets kommuner på sikt ska ha en ungdomsmottagning.

Torsdagen den 5 september klockan 12.00 till 14.00 är det invigning av ungdomsmottagningen i Bräcke med mingel, tårta, dryck och underhållning med Nordcirkus.

Medier är välkomna att delta och göra intervjuer med personal från verksamheten. Även hälso- och sjukvårdsnämndens ordförande Katarina Nyberg Finn (S) och kommunstyrelsens ordförande i Bräcke kommun Richard Nilsson (S) är på plats.

Plats: Östrakungsvägen 3, Bräcke.

Hålltider: Klockan 12.00 startar invigning och underhållning av Nordcirkus. Bandklippning klockan 12.30.

Kontakt och anmälan: Vänligen meddela att ni kommer genom att mejla eller ringa Catharina Gützkow Lundström, verksamhetschef vid ungdomsmottagningen, på catarina.gutzkow@regionjh.se eller 073-033 91 19

Text: Sara Rönnberg