Träffar under 2022

Under 2022 kommer vi vara på plats på olika ställen för att träffa er företagare. Vi kommer att finnas tillgängliga för rådgivning, erbjuda inspiration och information. Samt förhoppningsvis provkörning.


Träff i din kommun

22 november - Vemdalsskalet

Vi bjuder in till en lunchträff på vemdalsskalet. Du får höra mer om laddning och laddbara fordon samt har möjlighet att testköra eldrivna lätta transportbilar på plats.


Plats: Högfjällshotellet i Vemdalen
Dag: 22 november
Tid: 10.00-12.30

Läs hela inbjudan här! Pdf, 1.9 MB.

Anmäl dig här

Planering pågår av träffar runt om i länet. Håll utkik här för att se när vi kommer till din kommun. Vi finns på plats för att sprida information och inspiration. I samarbete med bilhandlare hoppas vi kunna erbjuda provkörning.


För att vara säker på att inte missa, gör en intresseanmälan så hör vi av oss till dig med inbjudan.

Skriv upp dig på kontaktlistan här

Genomförda träffar


19 oktober - Strömsund.
Vi finns på plats för Länsförsäkringars minimässa med föreläsningar på Folkets Hus Strömsund 19/10 2022. Inriktningen är Bygga rätt och hållbart.
Vi kommer Föreläsa om laddning och laddbara fordon samt finnas på plats under dagen för att svara på frågor. Förhoppningsvis finns möjlighet att testköra!

19 september Time i Hammarstrand
Energi– och klimatrådgivningen finns på plats 11.30-13.30 vid Time i Hammarstrand. Vi vill inspirera och svara på frågor om laddning och eldrivna skåpbilar. Vi bjuder dig som anmält dig på lättare lunch, samtidigt som vi berättar lite om projektet, eldrivna skåpbilar och laddning.

INSTÄLLD - 13 september Folkets hus i Bräcke

2-3 september - ÄlgHälga, Svenstavik
Vi finns på plast under ÄlgHälga i Svenskatik.
Välkommen att prata med oss om fossilfria skåpbilar och laddning. Det kommer också finnas möjlighet att testköra eldriven transportbil på plats!
Mer information om Älghälga hittar du här: http://alghalga.se/

1 juli - Krokoms wärdshus
Vi finns på plast klockan 10-14 vid Krokoms Wärdshus.Det kommer finnas möjlighet att testköra eldriven transportbil på plats.
Titta förbi längs vägen eller stanna till för lunch.Välkommen att prata med oss, få råd om laddning, fossilfria transportbilar. Bilhandlare kommer finnas på plats ocherbjuda testkörning av laddbar transportbil.

4 juni - Great Electric Day
Vi finns på plats på stortorget i Östersund tillsammans med installatörer, bilförsäljare och många fler aktörer. Välkommen till en dag i elektrifieringens tecken!

Vi finns på plats under eventet klockan 10-17. Klockan 14.00 har vi plats på scenen för att informera och inspirera dig som vill ställa om. Hoppas vi ses.


REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN

Postadress: Box 654, 831 27 Östersund
E-post: region@regionjh.se
Telefon: 063-14 75 00 (växel)
Org. nr: 232100-0214
Fakturaadress: Box 910, 831 29 Östersund
Ekonomienhetens e-post: ekonomienheten@regionjh.se