Bild på personal inom Region Jämtland Härjedalen

Vi söker fem nya IT-specialister

Region Jämtland Härjedalen befinner sig i ett intensivt skede med utveckling av processer och rutiner med hjälp av digitala lösningar. Vi har en spännande tid framför oss där IT- och e-hälsoavdelningen bidrar till att utveckla både nutidens och framtidens digitala lösningar i Region Jämtland Härjedalen.

 

Närbild på händer som skriver på ett tangentbord

Vi söker dig IT-specialist som vill delta i ett intressant och spännande arbete för att utveckla Region Jämtland Härjedalens IT-verksamhet i någon av fem nya roller:

Vem söker vi?

Vi söker dig som:

  • Har en universitets- eller högskoleutbildning som dataingenjör eller systemvetare eller har motsvarande erfarenheter och kunskaper som vi bedömer likvärdig
  • Tycker om att arbeta strukturerat och systematiskt.
  • Har energi och är drivande med stort fokus på resultat.
  • Har lätt för att sätta dig in i och beskriva komplexa systemsamband.
  • Har lätt för att kommunicera muntligt och skriftligt.
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska.
  • Är flexibel och nyfiken på nya utmaningar.
  • Har lätt för att samarbeta och tycker om att arbeta både självständigt och i team.
  • Har mod och engagemang i kombination med en positiv livssyn och social kompetens.

Läs mer om var och en av tjänsterna i länkarna ovan.

Vad erbjuder vi dig?

Du kommer till en arbetsplats med fin sammanhållning och god stämning där vi tar hand om varandra. Du blir en viktig kugge i ett meningsfullt uppdrag att stötta det samhällsviktiga arbete som görs inom hälso- och sjukvård och regional utveckling i Jämtland Härjedalen.

Som medarbetare på någon av dessa nya tjänster har du stora möjligheter att själv påverka och utforma uppdraget. Vi ser också positivt på att du till viss del arbetar på distans från hemmet om du vill.

Vilka är vi?

IT- och e-hälsoavdelningen är en strategisk ledningsfunktion för IT-drift och utveckling och systemförvaltning. Vi är i dag cirka 20 medarbetare organiserade i två enheter, IT-enheten och e-hälsoenheten, som delar gemensamma lokaler i centrala Östersund.

Vår strategi är att upphandla tjänster för IT-drift, förvaltning och utveckling från marknadens aktörer. Vår egen organisation har som huvuduppgift att svara för strategisk styrning, uppföljning och samordning av Region Jämtland Härjedalens IT-verksamhet. Det innebär att vi arbetar nära tillsammans med såväl IT-leverantörer som med representanter för verksamheterna.

REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN

Postadress: Box 654, 831 27 Östersund
E-post: region@regionjh.se
Telefon: 063-14 75 00 (växel)
Org. nr: 232100-0214
Fakturaadress: Box 910, 831 29 Östersund
Ekonomienhetens e-post: ekonomienheten@regionjh.se