Viktigt jobb som IT-säkerhetsspecialist

– inkl. livskvalitet*

I Region Jämtland Härjedalen har vi en spännande tid framför oss där vi utvecklar både nutidens och framtidens digitala lösningar i vår organisation. Nu söker vi dig som kan hjälpa oss att försvara en av Jämtland Härjedalens största och mest komplexa IT-miljöer. Är du den som värdesätter ett roligt och utvecklande jobb, men även din fritid? Ta steget mot en ny livsstil hos oss!

Ta möjligheten att bidra till ett robustare samhälle i en organisation som utmanar med höga krav och komplexa miljöer. Som IT-säkerhetsspecialist blir du en del av Region Jämtland Härjedalens funktion för IT-säkerhet med uppgift att:

  • Identifiera risker och sårbarheter i IT-miljön och ta fram förslag på lösningar.
  • Förvalta införda IT-säkerhetssystem.
  • Inhämta och delge relevanta underrättelser.
  • Stödja verksamheterna med specialistkompetens avseende ITSÄK
    (tekniska riskanalyser, granskningar, kravställning, säker IT-arkitektur etc).
  • Ta fram utbildningsmaterial och utbilda.

Vad erbjuder vi dig?

Du blir en viktig kugge i ett meningsfullt uppdrag att stötta det samhällsviktiga arbete som görs inom hälso- och sjukvård och regional utveckling i Jämtland Härjedalen. Du får också stora möjligheter att själv påverka och utforma uppdraget. Eget ansvar och kompetensutveckling är en del av vardagen hos oss.

Du kommer till en arbetsplats med fin sammanhållning och god stämning. Vi ser positivt på att du till viss del arbetar på distans från hemmet om du vill. Eller kanske från någon av de arbetshubbar som etableras runt om i vår region – som ger ännu bättre möjligheter till balans mellan arbete och privatliv.

Vi tillämpar individuell lönesättning och erbjuder goda möjligheter till kontinuerlig fortbildning. Friskvård är en viktig del i regionens personalpolitik med friskvårdstimme eller friskvårdsbidrag. På Östersunds sjukhus finns Zefyren, vår egen träningsanläggning med gym och olika träningspass för alla anställda. Du blir också medlem i vår personalförening som erbjuder ett brett och varierande utbud av aktiviteter i hela vår region.

Vilka är vi?

IT- och e-hälsoavdelningen är en strategisk ledningsfunktion för IT-drift och utveckling och systemförvaltning. Vi är i dag cirka 20 medarbetare organiserade i två enheter, IT-enheten och e-hälsoenheten, som delar gemensamma lokaler i centrala Östersund.

*... inkl. livskvalitet

Vill du ha ett utvecklande jobb och ett äventyrsrikt liv? Välkommen hem till Jämtland Härjedalen! Hitta inspiration till små och stora äventyr från jämtar, härjedalingar och besökare här:

REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN

Postadress: Box 654, 831 27 Östersund
E-post: region@regionjh.se
Telefon: 063-14 75 00 (växel)
Org. nr: 232100-0214
Fakturaadress: Box 910, 831 29 Östersund
Ekonomienhetens e-post: ekonomienheten@regionjh.se