PTP-psykolog till BUP!

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du göra din PTP hos oss på BUP i Östersund? Här finns trevliga kollegor i en utvecklande miljö!


Barn- och ungdomspsykiatriska (BUP) verksamheten är placerad i Östersund, men är en resurs för hela Jämtlands län. På enheten arbetar cirka 80 medarbetare, och organisatoriskt ingår BUP i område Barn- och unga vuxna. I området ingår förutom Barn- och ungdomspsykiatrin även Barn och- ungdomshabiliteringen (BUH), Föräldra- och barnhälsan (FBH) samt Vuxenhabiliteringen (VH). Verksamheterna är samlokaliserade i Östersund på Köpmangatan 24 i lokaler, och möjligheterna att samverka inom BUP och med övriga verksamheter i huset är goda. Vi välkomnar nu en PTP-psykolog till en arbetsplats där utbyte av erfarenheter, kunskaper och idéer med kollegor skapar stora möjligheter till utveckling både för dig och verksamheten.

Parallellt med den ordinarie tjänstgöringen löper ett schemalagt PTP-utbildningsprogram. Det omfattar kliniska utbildningsdagar, studiebesök, regelbundna PTP-träffar och handledarträffar. Våra utbildningskliniker är: vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri, habilitering, primärvård, föräldra- barnhälsa, hjärnskaderehab och smärtmottagning. Vi har också ett etablerat och uppskattat samarbete med psykologprogrammet vid Mittuniversitetet.
Regionens PTP-studierektor samordnar och utvärderar programmet, samt finns till för att hjälpa dig, handledare och arbetsgivare. För mer information se länk; https://www.regionjh.se/jobbutbildning/utbildning/ptppsykolog.4.5e03233315a5d76d07b10bb4.html

Arbetsbeskrivning

Utrednings-, bedömnings-, och behandlingsarbete. Samverkan med övriga vårdgrannar inom Region Jämtland Härjedalen samt länets kommuner är viktiga inslag.

Kvalifikationer

Psykologexamen.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, engagemang, självständigt arbete, samarbetsförmåga samt flexibilitet och vi ser gärna en mångfald i arbetslaget.

Meriterande om du har erfarenhet från arbete med barn och föräldrar

Andra uppgifter

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid, Heltid, PTP-tjänst i ett år.
Tillträde: Tillträde sker snarast eller enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Mikael Lec-Alsén
Områdeschef
Telefon: 063-15 43 77
Email: mikael.lec-alsen@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Maria Bäckström Karlsson
Psykologförbundet
Telefon: 063 - 15 39 72
Email: maria.backstrom@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/99/2021
Sista ansökningsdag: 2021-03-31

Ansök nu