Vi söker en systemadministratör som brinner för e-handel och service!

Arbetsplatsbeskrivning

Enheten Inköp- och upphandling ansvarar för Region Jämtland Härjedalens inköp och upphandlingar. Uppdraget är att göra goda affärer och enheten arbetar utifrån en elektronisk inköpsprocess. En elektronisk inköpsprocess innebär e-upphandling, e-handel och
e-fakturering.

Att hantera inköpen elektroniskt bidrar till att organisationen kan effektivisera sina inköpsprocesser och exempelvis få;
• ökad avtalstrohet
• kostnadsbesparingar
• positiv miljöpåverkan
• förbättrade möjligheter till uppföljning och analys.

Regionen gör årligen inköp för ca 1,9 miljarder kr och för att effektivisera ekonomiprocessen ska lämpliga avtalsområden, övergå från e-fakturahantering till e-handel. Regionens målsättning är att år 2026 ska minst 50 procent av de avtalade leverantörerna kunna leverera varor eller tjänster via e-handel genom någon av SFTI´s standarder.

Nu söker vi dig som vill vara med och hjälpa oss på vår resa mot målet.

Arbetsbeskrivning

I rollen som projektanställd systemadministratör kommer du att tillhöra vårt e-handelsteam som samarbetar med upphandlare och inköpare. I tjänsten ingår att dagligen ge support till användare och leverantörer i olika e-handelsfrågor, hantera inköps- och fakturaflöden samt avvikelser i inköpsprocessen. Utöver detta arbetar du också med leverantörsupplägg och systemadministration. Du kommer även att genomföra utbildningar för användare i systemet.

Tjänsten är placerad vid Inköps- och upphandlingsenheten i Östersund.

Kvalifikationer

För jobbet söker vi dig som har en gymnasieutbildning eventuellt kompletterad med lämpliga eftergymnasiala studier. Erfarenhet av att ha arbetat med e-handel och elektroniska flöden är meriterande. Du bör ha intresse av inköp, ekonomi och goda kunskaper inom IT. Har du tidigare erfarenhet av projekt- och förändringsledning ser vi det som positivt. Du ska behärska svenska och engelska i tal och skrift samt ha goda kunskaper i Officepaketet.

Som person är du positiv, noggrann och uppskattar att samarbeta, då det utgör en stor del av arbetet. Du ska enkelt kunna framföra ditt budskap till andra, oavsett om det är via telefon, teams eller när du ska genomföra utbildningar inom organisationen. Vidare ser vi även att du är driven och har ett stort engagemang då du i rollen kan komma att få ett eget ansvar över specifika delar samt aktivt delta i olika projekt.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet för att vi ska trivas ihop.

Andra uppgifter

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enl överenskommelse. Anställningen är ett vikariat till en början, upp till ett år, för att sedan övergå i en projektanställning, totalt två år från första anställningsdag.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Josefin Hjelte
Enhetschef
Telefon: 063 147795
Email: josefine.hjelte@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Gunvi Dahlström
Vision
Telefon: 070 587 43 07
Email: gunvi.dahlstrom@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/235/2023
Sista ansökningsdag: 2023-03-26

Ansök nu

.

REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN

Postadress: Box 654, 831 27 Östersund
E-post: region@regionjh.se
Telefon: 063-14 75 00 (växel)
Org. nr: 232100-0214
Fakturaadress: Box 910, 831 29 Östersund
Ekonomienhetens e-post: ekonomienheten@regionjh.se