Tandsköterska alternativt tandvårdsbiträde sökes till Folktandvården Krokom

Arbetsplatsbeskrivning

Krokoms kommun är en snabbt växande kommun med ett omväxlande och spännande landskap.
Kommunen erbjuder attraktiva boendemiljöer, bra barnomsorg och skola, rik fritid med jakt, fiske, kultur, föreningsliv och idrott. Krokom ligger 2 mil utanför Östersund och väljer man att bo där finns goda buss- och vägförbindelser till Krokom.

Här finns en möjlighet till jobb för dig som är tandsköterska alternativt tandvårdsbiträde. Vi erbjuder just nu ett vikariat på Folktandvården i Krokom i Region Jämtland Härjedalen.

Här får du arbeta med glada och engagerade arbetskamrater som för närvarande består av tre tandläkare, två tandhygienister och sex tandsköterskor.
Kliniken har 8 behandlingsrum i nya moderna lokaler. Kliniken är utrustad med digital panoramaröntgen och vårt datasystem är T4.

Arbetsbeskrivning

I tjänsten ingår sedvanliga tandsköterskeuppgifter som assistans, sterilhantering och arbete i receptionen, via ett rullande schema.
Klinikens tandläkare arbetar mer eller mindre delegerat och är positiva till samarbete med såväl tandsköterskor/tandvårdsbiträden som tandhygienister. Du är en också en del av teamet som gemensamt tar ansvar för uppgifterna utanför behandlingsrummet

Kvalifikationer

Du kan vara utbildad tandsköterska men även annan vårdnära erfarenhet kan ses som en merit. Egenskaper som vi sätter stort värde på är att du är engagerad, kvalitetsmedveten och flexibel. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du tycker om ditt arbete och har lätt att samarbeta med andra.
Det är önskvärt att du har B-körkort eftersom det i samarbetet med omkringliggande kliniker kan förekomma tjänstgöring på dessa.

Andra uppgifter

Välkommen till Folktandvården!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse Vikariat t.o.m 2023-01-31, möjlighet till förlängning eller del av period kan finnas
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Maria Mikelsson
Enhetschef/verksamhetschef
Telefon: 070-239 62 91
Email: maria.mikelsson@regionjh.se
Namn: Mia Jonasson
Kliniksamordnare
Telefon: 0640-16633
Email: mia.jonasson@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Emma Einarsson
Tandsköterska Vision
Telefon: 0670-166 50
Email: emma.einarsson@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/702/2021
Sista ansökningsdag: 2021-12-19

Ansök nu

REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN

Postadress: Box 654, 831 27 Östersund
E-post: region@regionjh.se
Telefon: 063-14 75 00 (växel)
Org. nr: 232100-0214
Fakturaadress: Box 910, 831 29 Östersund
Ekonomienhetens e-post: ekonomienheten@regionjh.se