Område Psykiatri välkomnar Arbetsterapeuter

Arbetsplatsbeskrivning

Söker du ett spännande, självständigt och utvecklande arbete på en trivsam arbetsplats? Vi välkomnar nu en ny arbetsterapeut till område psykiatri vid Östersunds sjukhus.
Område Psykiatri står inför en spännande förändringstid. Vi arbetar med personcentrerad vård där vi ser att arbetsterapeuter gör en stor insats. Därför söker vi nu dig som är intresserad av att arbeta med människor, är driftig, engagerad och flexibel. Vill du vara med och bygga framtidens psykiatri, sök!

Område Psykiatri rymmer både öppen- och heldygnsvård. Sammanlagt har området ca 250 medarbetare som bistår patienter i behov av specialistpsykiatri i Jämtlands län.

Du kommer att få arbeta både mot heldygnsvård och öppenvård och öppenvård 1 i första hand. Arbetet sker i multiprofessionella team. Du har också ett nära samarbete med övriga arbetsterapeuter. Hos oss får du ett roligt och utvecklande arbete samt engagerade och trevliga arbetskamrater.

Välkommen till oss!

Arbetsbeskrivning

Som arbetsterapeut utför du utredningar av aktivitetsförmåga och genomför åtgärder baserade på patientens resurser och begränsningar liksom stöd och anpassning av fysisk och psykisk miljö för att underlätta aktivitetsutförande och uppnå en hållbar aktivitetsbalans. I ditt arbete kommer du möta patienter både på klinik och i hemmet. Patientgruppen är bred och varierande så ingen dag är den andra lik. Samverkan med andra vårdgivare eller aktörer, inom eller utanför regionen, är viktigt för att få till en fungerande vardag för patienten.

Vi ser gärna att du är bra på att anpassa dig efter omständigheter och person. Arbetet kräver hög grad av självständighet, uthållighet och god samarbetsförmåga.

Kvalifikationer

• Leg arbetsterapeut.
• Erfarenhet av psykiatri är meriterande.
• B-körkort är ett krav.

Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Andra uppgifter

Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Som arbetsgivare kan vi erbjuda egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Du blir också medlem i vår personalförening som erbjuder rabatter och en mängd olika aktiviteter.

Välkommen till Jämtland Härjedalen! www.jamtland.se

Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen. www.regionjh.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Eva Lindberg
Enhetschef
Telefon: 063-154888
Email: eva.lindberg@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Elsa Garli
Sveriges Arbetsterapeuter
Telefon: 063-155433
Email: elsa.garli@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/127/2021
Sista ansökningsdag: 2021-04-18

Ansök nu