Leg. Sjuksköterska till medicinsk mottagning, BUP.

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här bor du trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en organisation som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter.

Barn- och ungdomspsykiatrisk verksamhet (BUP) ingår organisatoriskt i område Barn och unga vuxna och är en resurs för hela Region Jämtland Härjedalen, med placering i Östersund.
Enheten består av cirka 100 medarbetare som utifrån ett teambaserat tvärvetenskapligt arbetssätt verkar för att identifiera, förebygga, lindra och bota psykiska besvär hos barn och ungdomar i åldrarna 0-17 år. Som medarbetare vid BUP erbjuds du extern handledning och internt stöd i yrkesrollen, samt individuell planering för kompetensutveckling.

Medicinsk mottagning består av ca 7 medarbetare som i huvudsak arbetar med självständigt mottagningsarbete i nära samarbete med de övriga teamen inom verksamheten.

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi sjuksköterska vars huvudsakliga arbetsuppgifter är telefonrådgivning, medicinsk uppföljning, mottagningsbesök såväl egna som tillsammans med läkare. Du kommer också vara med och hålla läkemedelsinformation samt utbilda i Strategi för föräldragrupper. Det är ett mycket självständigt arbete men vi är ett team.
Främst arbetar vi med diagnosgruppen ADHD/ADD men självklart finns även andra diagnoser representerade.

Kvalifikationer

Leg. Sjuksköterska.
Meriterande är erfarenhet från BUP-verksamhet, medicinuppföljning vid ADHD och mottagningsarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där vi värdesätter engagemang, samarbetsförmåga samt flexibilitet.

Andra uppgifter

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Som sökande ska du lämna utdrag ur belastningsregistret i samband med erbjudande av tjänst
Läs mer: http://www.regionjh.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Dagtid mån-fre Tillträde: Enligt överenskommelse Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Frida Rhoode
Enhetschef
Telefon: 0730683449
Email: frida.rhoode@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Leena Oginder
Psykiatrisjuksköterska
Telefon: 073-3247196
Email: leena.oginder@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/873/2022
Sista ansökningsdag: 2022-12-10

Ansök nu

.

REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN

Postadress: Box 654, 831 27 Östersund
E-post: region@regionjh.se
Telefon: 063-14 75 00 (växel)
Org. nr: 232100-0214
Fakturaadress: Box 910, 831 29 Östersund
Ekonomienhetens e-post: ekonomienheten@regionjh.se