Specialist till avd för Protetik vid Specialisttandvården i Östersund

Arbetsplatsbeskrivning

Drivs du av att ingå i ett multidisciplinärt team med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Folktandvården i Jämtland Härjedalen söker en Specialisttandläkare i oral protetik. Specialisttandvården i Östersund är en del av Folktandvården i Region Jämtland Härjedalen och vår verksamhet bedrivs på en gemensam klinik på Östersunds sjukhus. Vi erbjuder tandvård inom specialiteterna protetik, käkkirurgi, parodontologi, orofacial medicin, ortodonti, pedodonti, oral radiologi och bettfysiologi. Alla specialiteter, med undantag för endodonti, finns sålunda representerade!

Arbetsbeskrivning

I tjänsten ingår kliniskt arbete inom specialiteten, men också att bedriva fortbildning/utbildning, konsultativ verksamhet och klinisk handledning. Du kommer tillhöra vårt multidisciplinära team där varje medlem bidrar med viktig kunskap och där vi tillsammans har utmärkta möjligheter att erbjuda våra patienter en mycket hög vårdkvalitet. Din roll är att utföra specialisttandvård inom hela det oralprotetiska vårdpanoramat, vara med att utveckla den högt specialiserade tandvård vi erbjuder våra patienter.

Kvalifikationer

Du är legitimerad tandläkare med godkänd specialistutbildning inom oral protetik och har gärna några års erfarenhet inom specialiteten. Du har en god förmåga att ta till dig ny kunskap och är intresserad av och nyfiken på att utvecklas vidare inom din specialitet. Hos oss är dina personliga egenskaper viktiga. Det innebär att du ska ha en bra samarbetsförmåga och vara en engagerad kollega som gärna delar med dig av dina kunskaper. Att du trivs i kontakten med andra människor, både patienter och medarbetare, och är prestigelös samtidigt som du förstår vikten av god service och ett gott bemötande. Goda svenska språkkunskaper, både i tal och skrift, är en förutsättning för arbetet.

Andra uppgifter

Folktandvården i länet har femton allmäntandvårdskliniker, varav fyra kliniker är belägna i Östersundsområdet och resterande i övriga delar av länet. Som medarbetare i Folktandvården erbjuds du friskvårdspeng. Du är medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd roliga och subventionerade aktiviteter året runt.
Ring oss gärna så berättar vi mer!

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde: enligt överenskommelse
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Lena Sundin Rådström
Verksamhetschef/Enhetschef
Telefon: 063-14 71 51
Email: lena.radstrom@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Per-Ola Malmström Blom
Övertandläkare
Telefon: 063 147152
Email: per-ola.malmstrom@regionjh.se
Namn: Stephanie Betzel
Övertandläkare
Telefon: 063147123
Email: stephanie.betzel@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/929/2022
Sista ansökningsdag: 2022-12-11

Ansök nu

.

REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN

Postadress: Box 654, 831 27 Östersund
E-post: region@regionjh.se
Telefon: 063-14 75 00 (växel)
Org. nr: 232100-0214
Fakturaadress: Box 910, 831 29 Östersund
Ekonomienhetens e-post: ekonomienheten@regionjh.se