Arbetsterapeut till Zätagränds Hälsocentral

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du arbeta i team och vara med och utveckla framtidens primärvård mot Nära Vård? Söker du ett spännande, självständigt och utvecklande arbete på en trivsam arbetsplats? Vi välkomnar nu en ny arbetsterapeut till Närvårdsområde Östersund! Den utlysta tjänsten är tillsvidareanställning på heltid.

Arbetsbeskrivning

Som arbetsterapeut utför du utredningar av aktivitetsförmåga och genomför åtgärder baserade på patientens resurser och begränsningar. Du underlättar utförande av vardagsaktivitet genom anpassning och utprovning av hjälpmedel. Samverkan med andra vårdgivare eller aktörer är viktigt för att få till en fungerande vardag för patienten.

Tidiga insatser för att bibehålla eller förbättra aktivitetsförmåga efter utskrivning från slutenvård är en prioriterad uppgift. Likaså stöd med anpassning av fysisk och psykisk miljö för att underlätta aktivitetsutförande och uppnå en hållbar vardagsbalans. Arbetet bedrivs också på gruppnivå genom REDO-grupper. Som arbetsterapeut ingår du i hälsocentralernas team tillsammans med andra yrkesgrupper som arbetar med att stödja personer i återgång till arbete. Arbetet med Nära vård tror vi kommer innebära ännu mer arbete i team tillsammans med andra yrkesgrupper.

Vi ser gärna att du är driftig, engagerad, gillar utveckling och är bra på att anpassa dig efter omständigheter och person. Arbetet kräver hög grad av självständighet, förändringsvilja, uthållighet och god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som arbetsterapeut i primärvården är ni ett team på 3 arbetsterapeuter som arbetar nära varandra men har uppdelade ansvarsområden inom primärvård Östersund.

Kvalifikationer

Leg arbetsterapeut

Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

Andra uppgifter

Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Margareta Laxvik
Enhetschef
Telefon: 063-14 21 11
Email: margareta.laxvik@regionjh.se
Namn: Anna Axelsson
arbetsterapeut
Telefon:
Email:

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Elsa Garli
Sveriges Arbetsterapeuter
Telefon: 063-155433
Email: elsa.garli@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/37/2021
Sista ansökningsdag: 2021-03-30

Ansök nu